Malé i velké zveme na Den země

Malé i velké zveme na Den země

Den Země se uskuteční v areálu pořádající společnosti REC Group s.r.o./Kovosteel/ ve Starém Městě u Uherského Hradiště v sobotu 26. dubna 2014 od 13.00 do 18.00 hod.

Hamé pro návštěvníky připravilo hned několik atrakcí a také ochutnávky svých produktů – například známých ovocných přesnídávek Hamánek.

"Malé i velké návštěvníky v sobotu rádi uvítáme v našem zbrusu novém stanu, který bude plný zábavy a dobrůtek. Máme nachystány například zajímavé soutěže a zájemci z řad dětí si mohou nechat na tvář namalovat obrázek či oblíbeného hrdinu. A nejen pro sportovní fanoušky máme připravený speciální bonbonek. U našeho stánku bude k dispozici laserová střelnice pro biatlon, takže si velcí i malí mohou zahrát na Soukalovou nebo Moravce,“ popisuje Marcela Mitáčková, marketingová ředitelka Hamé, které je hlavním partnerem českého biatlonu. Soutěžící pak bude celou povzbuzovat obří medvěd Hamánek - živý maskot.  

Zájemci se v průběhu celého dne mohou  těšit na  atraktivní program a celou řadu překvapení, jako je Dětská farma, ekologické soutěže, křest zvířete v KOVOZOO, kovářská show, motokáry, segway, skákací hrady, vláček Steelinka, Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem a na závěr koncert kapely The Backwards – Beatles Revival. Když přinesete starý mobilní telefon můžete vytvořit  nový rekord v jejich sběru.

Více o akci