Na light show  v Praze zazářil biatlonista Ondřej Moravec - hrdina ze Soči

Na light show v Praze zazářil biatlonista Ondřej Moravec - hrdina ze Soči

Při této  jedinečné kombinaci hudby a světel  se různými barvami střídavě rozsvěcí  okna kolejí a vytváří se tak vtipné obrazce a kombinuje zajímavý děj. Show je součástí  tradiční soutěže Kolej roku,  jejímž je Hamé  hlavním partnerem. Studenti z vítězné koleje se tak mohou těšit na bohatou odměnu v podobě 3 000 baget Simply Fresh od Hamé a 8 000 piv Excelent od Gambrinusu.

V předchozích dnech již proběhly Light Show na kampusech v Brně a v Českých Budějovicích.

Akce v Praze byla kromě vystoupením mnoha zajímavých skupin ozvláštněna ještě jednou věcí.  Pozvání přijal biatlonista Ondřej Moravec, který letos v Soči získal tři medaile. Mnoha dychtivých fanouškům a fanynkám se podepisoval, ukazoval medaile a fotil se s nimi přímo na stánku Hamé, které je hlavním partnerem českého biatlonu. Ondřej již také přijal pozvání na prohlídku závodu Hamé v jeho domovském Letohradu, kde se rodí všechny bagety Simply Fresh.

Účastníci akce skutečně nezůstali o hladu, protože občerstvení na místě zajišťovali pracovníci Hamé, kteří nabízeli bagety, sendviče a rozpékané tortilly.  A chutnalo i Ondrovi, který si dal Paniny s Roast Beefem a sýrem čedar.

Zapojit se do soutěže a hlasovat pro vaši oblíbenou kolej můžete na www.kolejroku.cz