Copak dát dětem na svačinu od Hamé

Copak dát dětem na svačinu od Hamé

Dětem můžete zabalit dětské  výživy Hamánek v praktickém plastovém obalu. Starším dětem zachutná nová čtyřlístková řada produktů, která přináší receptury vhodné přímo pro dětská bříška a ještě navíc vaše ratolesti pobaví. Vyzkoušejte třeba dětskou Májku. Ve speciálním balení této známé paštiky najdete čtveřici dětských paštik bez přidaných aromat,  barviv a se sníženým obsahem soli.
Jako přílohu k jídlu si vaši potomci mohou dát křupavé dětské okurky Znojmia. Jsou bez konzervantů, mají nižší obsah soli a octu. Navíc se dětem bude líbit i jejich menší velikost. Večer u táboráku vhodně doplní Dětský kečup Otmánek. Také on obsahuje méně soli, octu i koření, navíc je bez konzervačních látek.

Čtyřlístkové produkty od Hamé zaženou nejen hlad, ale i nudu

Na všech těchto výrobcích najdete také známé kreslené postavičky z oblíbeného komiksu Čtyřlístek. Vaši potomci mají jistě rádi siláka Bobíka, rychlonožku Pinďu, krásnou Fifinku nebo vědátora Myšpulína. Na zadní straně Dětské Májky, Dětské Svačinky a Dětských sušenek najdete rozličné komiksy nebo kartičky pexesa s příběhy této legendární čtyřky. Sběratelé pozor – kartiček je 24.

Na eshopu výhodně

Na září pro vás Hamé připravilo akční ceny na novém eshopu Hamé. Za výhodné ceny tam nakopíte různé druhy dětských výživ Hamánek, ale i  Dětskou Májku či Svačinku.