8 000 lidí soutěžilo o vstupenky na světový pohár v biatlonu

8 000 lidí soutěžilo o vstupenky na světový pohár v biatlonu

Do soutěže o vstupenky na světový pohár v Novém Městě na Moravě se zapojilo téměř 8 000 lidí, kteří během 14 dní na webu www.fandimebiatlonu.cz zodpověděli několik otázek týkajících se biatlonu. Soutěž tak potvrdila biatlonové šílenství, které i díky skvělým výsledkům českých reprezentantů zachvátila podstatnou část Česka. Není divu, že světový pohár na Vysočině bude beznadějně vyprodaný.

Výsledky biatlonové soutěže Hamé

Absolutními vítězi soutěže se stali: Pavel Sládek z Prahy, Alena Malá z Oslova a Zuzana Černá z Prahy. Tito hlavní vítězové získávají od Hamé VIP vstupenky pro dvě osoby na víkend světového poháru v Novém Městě na Moravě ve dnech 7.-8.2. 2015, včetně  ubytování a  výbavy na fandění.

Vítězství ve vaší soutěži pro nás znamená mít možnost vidět nejlepší biatlonisty na vlastní oči
a hlavně možnost zafandit našim reprezentantům jinak než z křesla u televize. Rozhodně se těšíme moc. Každý závod světového poháru sledujeme v přenosech ČT s mou ženou, tu také vezmu s sebou do Nového Města. S biatlonem máme zkušenosti i z domácích juniorských soutěží, protože děti našich kamarádů se tomuto sportu věnují - některé i docela úspěšně
,“ popsal své pocity jeden z hlavních vítězů Pavel Sládek. Pochlubil se také, že z výrobků Hamé má rád zejména nakládané okurky, ale i paštiky a dětské přesnídávky.

Na světový pohár se však může těšit i dalších 30 výherců, kteří získávají vstupenky pro 2 osoby.

A dalších 100 výherců  pak získává na prémiový balíček výrobků Hamé.

Kompletní seznam výherců lze nalézt na http://fandimebiatlonu.cz/soutez/seznam-vyhercu

Díky soutěži Hamé mohou být fanoušci u toho, když se světový biatlon se po dvou letech vrací do Česka, a zažít na vlastní kůži atmosféru světového poháru. Zblízka uvidí, jak běhají a střílejí nejlepší biatlonisté z celého světa. A mohou přímo na stadionu osobně fandit i českým reprezentantům v čele s Veronikou Vítkovou, Ondřejem Moravcem, Michalem Šlesingrem či Gabrielou Soukalovou.

Tuto soutěž a podpůrnou online kampaň pro Hamé připravila společnost MarketUP.

Hamé jako hlavní partner českého biatlonu na světovém poháru v Novém Městě připravuje prezentaci vlastní značky, včetně ochutnávek svých produktů. Pro fanoušky chystá i nejedno překvapení.

Více informací o světovém poháru v Novém Městě na Moravě najdete na www.vysocina-arena.cz

 

Biatlonové kampaně Hamé

Hlavním partnerem českého biatlonu se Hamé stalo v roce 2013. Po tomto návratu do sportovního marketingu Hamé své spojení s biatlonem využilo již v několika marketingových kampaních.

Na letošní rok chystá Hamé reklamní kampaň na nové produkty v kategorii paštik a pomazánek , ve které biatlonoví reprezentanti ukážou, jak trénují. Reklamu natočil známý filmový a televizní režisér Jiří Strach. Již od konce loňského roku pak běží spotová rozhlasová kampaň, doplněná o outdoor kampaň. 

V loňském roce také Hamé realizovalo televizní kampaň podporovanou dalším mediálním mixem, ve které si na džemech a dalších prémiových produktech od Hamé pochutnávaly hvězdy biatlonové reprezentace Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr.

Své spojení s biatlonem hodlá Hamé i nadále posilovat. Od sezóny 2014/2015 se Hamé stalo hlavním partnerem také slovenského biatlonu, což Hamé využije pro další podporu komunikace na tomto rostoucím trhu.

U příležitosti biatlonové sezóny a světového poháru v Česku  uvedlo Hamé na trh také limitovanou edici baget Champion. Najdete ve vašem chlaďáku!

A protože si Hamé uvědomuje důležitost výchovy dalších talentů českého biatlonu, nedávno vyhlásilo ve spolupráci s Českým svazem biatlonu speciální prémii pro neúspěšnějšího střelce v kategorii dorostenci a dorostenky. Vítězové získají roční zásobu produktů od Hamé.