Ovocné kapsičky od Hamánka v novém kabátku

Ovocné kapsičky od Hamánka v novém kabátku

Sledujte aktuality k Hamánkovi

Malí mlsouni i jejich maminky si oblíbili ovocné svačinky od Hamánka v praktických uzavíratelných kapsičkách. Děti mají rády lahodou ovocnou chuť a praktické balení, díky kterému se mohou samy „obsloužit“ i bez lžičky, rodiče zase oceňují složení přesnídávek a bezpečnost uzávěrů. Proto všechny jistě potěší novinka, kterou jsou nové, ještě atraktivnější obaly kapsiček.

Skvělá chuť i kvalita zůstává

Oblíbené ovocné kapsičky od Hamánka mají nový kabátek. Všech sedm ovocných a dvě tvarohové svačinky s veselými zvířátky září novými barvami, skvělá chuť 100% ovoce bez přidaného cukru ovšem zůstává. Všechny ovocné kapsičky Hamánek jsou vyrobeny výhradně z kvalitního kontrolovaného ovoce, bez přidaného cukru, lepku a umělých barviv. Znamená to, že přesnídávky obsahují pouze cukry, které se přirozeně vyskytují v ovoci. Jahodové a meruňkové svačinky s přidaným tvarohem jsou navíc nově obohaceny o vápník.

Bezpečnost na prvním místě

Hamánkovy svačinky jsou díky svému složení, gramáži i balení vhodné jako příkrm pro děti již od ukončeného 4. měsíce věku, kapsičky s přídavkem tvarohu od 6. měsíce. Bezpečnostní uzávěr je uzpůsoben tak, aby z něj mohli sát i kojenci. Konzistence ovocného protlaku je natolik jemná, že jeho polykání nepůsobí dětem sebemenší obtíže.

Praktické balení v zdravotně nezávadném, lehkém a nerozbitném sáčku opatřeném bezpečnostním uzávěrem umožňuje mamince i děťátku snadnou a bezpečnou manipulaci. Zvláště u nejmenších dětí je třeba dbát na bezpečnost při konzumaci, a proto je sáček opatřen bezpečnostním uzávěrem proti polknutí, který zabraňuje případnému nechtěnému spolknutí víčka. Uzávěr je vyroben z prověřených materiálů bez použití změkčovadel a jeho součástí je bezpečnostní pojistka, takže snadno poznáte, zda byl výrobek již otevřen.

TIP: Při výběru přesnídávek v sáčku věnujte pozornost druhu použitých uzávěrů. Výrobky s obyčejnými malými víčky jsou pro kojence naprosto nevhodné, protože hrozí nebezpečí vdechnutí.