Na tři tisíce návštěvníků se bavilo na Dni dětí s Hamé

Již čtvrtý ročník Dne dětí s Hamé se premiérově odehrál v sobotu 2.6. 2018 v areálu Jízdy králů v Kunovicích, kde má Hamé celosvětovou centrálu. Na třiceti stanovištích se po celý den bavili a soutěžili děti i dospělí a podařenou akci nezkazily ani rozmary počasí.

Návštěvníci si mohli vyzkoušet střelbu na biatlonové střelnici, podívat se do nového servisního kamionu české biatlonové reprezentace, skákat na nafukovacím hradu, sjíždět po nafukovací skluzavce, vyzkoušet si třídění odpadů, jezdit na elektrických vozítkách či se zapojit do série soutěží (stavba plechovek, skládaní puzzle, nošení vajíčka atd.), jejichž absolventi se dočkali lákavých odměn. Odpoledne přítomným zahrála známá kapela pro děti Pískomil se vrací a vrcholem dne byla návštěva a autogramiáda nejlepší české biatlonistky Veroniky Vítkové a trenéra české reprezentace Marka Lejska, kteří byli na Slovácku vůbec poprvé.

V rámci příprav dne dětí a jeho spojovacího tématu „pomáháme přírodě“ vyhlásilo Hamé sbírku papíru, ve které se nasbíralo na 2,5 tuny papíru. Výtěžek ze sbírky pak Hamé dorovnalo na 10 000 Kč a tento dar přímo během dne dětí generální ředitel Hamé Martin Štrupl věnoval Nadaci Kostní dřeně. Cenu za nadaci převzala paní Zdeňka Wasserbauerová.

Mám dojem, že posledních 14 dní naše firma žila jen dnem dětí,“ pozdravil přítomné v nadsázce i generální ředitel Hamé Martin Štrupl.

Přítomné osobně pozdravila i starostka Kunovic Ivana Majíčková, která byla ráda, že se tak velká akce konala v modernizovaném areálu města.

Návštěvníci na místě našli i potřebné občerstvení, o které se staral i speciální prodejní kontejner Hamé – tzv. Hamé Point, vybavený i relaxační zónou.

Celý den moderoval a svými výstupy doprovázel kouzelník Jirka Hadaš.

Těšíme se na příští rok.

Děkujeme partnerům akce, kterými jsou: Město Kunovice, Sběrné suroviny UH, firma IMAGE UP, televize TVS, Slovácký deník, Dobrý den s Kurýrem a Rádio Zlín

Podívejte se, jak vypadal minulý ročník Dne dětí s Hamé