Máte napilno a nestíháte si uvařit? Sáhněte po hotovkách od Hamé!

Máte napilno a nestíháte si uvařit? Sáhněte po hotovkách od Hamé!

Připravit domácí oběd každý den je v dnešní době záležitost pro opravdové srdcaře. Dát si v zaměstnání k obědu domácí jídlo nebo přijít z práce či pozdní přednášky a přivonět si třeba k výbornému gulášku – už jen při té představě se sbíhají sliny. Jenže ruku na srdce: kdo má každodenně energii si po příchodu z práce nebo školy vařit?

Chlazená hotová jídla Hamé jsou ideálním řešením, pokud ten čas nemáte:

  • Příprava je opravdu jednoduchá a rychlá – jídlo je připraveno ke konzumaci během několika minut
  • Opravdu široký výběr – 28 druhů jídel české i vybrané světové kuchyně
  • Připravujeme z pečlivě vybraných surovin tak, aby jídla chutnala jako domácí

Jídlo rychle a snadno téměř kdekoliv

Praktičnost hotových chlazených pokrmů přijde vhod v jakékoliv situaci. Ať už trávíte den jakkoliv, pokud nemáte čas si navařit, chlazená hotová jídla váš problém vyřeší. Opravdu oceníte tu úsporu času, pokud v kuchyni nestrávíte vařením hodinu nebo dokonce víc, ale jen pár minut. Navíc nepotřebujete na přípravu žádné nádobí, ani v práci tedy nebudete mít žádný problém – stačí mikrovlnka!

Chutná skoro jako domácí

Není pravda, že na chlazených hotových jídlech si nepochutnáte. Děláme vše pro to, aby ta naše chutnala tak, jak mají. Všechny pokrmy jsou vyráběny z kontrolovaných surovin za pomoci šetrné technologie, během které jsou rychle zchlazeny, čímž si zachovávají všechny živiny, stejně jako čerstvě uvařeného jídla.

Vyrábíme v České republice

Všechny druhy se vyrábějí v České republice, připravují z vybraných surovin pomocí tradičních postupů a díky tomu výborně voní i chutnají. A vybere si snad opravdu každý. Zakoupíte v síti prodejen Albert, Penny, Billa, Coop, Hruška, Enapo, CBA a Flop.

Výběr našich chlazených hotových jídel si prohlédněte zde.