Hamé potěšilo na Dni Země

Hamé potěšilo na Dni Země

Den Země, jehož partnerem se Hamé opět stalo, proběhl v sobotu 25. dubna v areálu pořádající společnosti REC Group s.r.o./Kovosteel/ ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Krásné počasí a atraktivní program přilákaly tisíce návštěvníků a jednou z hvězd celého dne byla i prezentace Hamé.

Návštěvníci si na stánku Hamé pochutnávalli na sladkých i slaných produktech – například  džemech s velkým podílem ovoce nebo zbrusu nových pomazánkách EasySandwich a nových paštikách hned několika příchutí.

Zejména malí pak řádili u házecího medvěda, kam se ve snaze získat odměnu pokoušeli z různých vzdáleností trefit. Fronta se vytvořila i u malování na tváře. Nejmenší se zase bavili u omalovánek nebo se zdravili s obřím medvědem Hamánkem - živým maskotem, který rpozdával kromě úsměvu také balónky Hamánek a Májka, upomínající na 50 leté jubileum této nejslavnější české paštiky. 

 

Kromě atrakcí připravených Hamé se  děti i dospělí po cleý den těšili také dalšího bohatého kulturního programu a spoustu aktivit zaměřených na ekologii.

Více informací na www.recgroup.cz