Hamé ukáže Gabrielu Koukalovou při tréninku i u snídaně

Hamé ukáže Gabrielu Koukalovou při tréninku i u snídaně

Jako hlavní partner českého biatlonu tvoříme nyní nové reklamní spoty s Gabrielou Koukalovou. K vidění budou na internetu a sociálních sítích v průběhu celé biatlonové sezóny, která zanedlouho opět odstartuje. Kampaň připravuje agentura Peppermint digital.

Chceme fanouškům poodhalit, jak trénuje ale i odpočívá nejlepší biatlonistka světa. Můžete se těšit na obrázky Gabriely, jak trénuje, ale i jak snídá, dává si svačinu a vůbec jak relaxuje po náročném programu,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka marketingu a vývoje Hamé. Vedle toho upozorňuje, že u příležitosti světového poháru v biatlonu, který v prosinci znovu hostí Nové Město na Moravě, od 15.9. spouští Hamé  pro fanoušky velkou podzimní soutěž o vstupenky na tuto vrcholnou sportovní událost, která se odehraje na domácí půdě.

 „Bylo to moc příjemné, bylo fajn být toho součástí a sledovat kreativní práci týmu,” říká Gabriela Koukalová. „Téma natáčení bylo hodně sportovní a zároveň to bylo o jídle. To jsou dvě z mých nejoblíbenějších činností, takže jsem se cítila jako ryba ve vodě a doufám, že to bude také znát na výsledku,“ řekla po skončení natáčení biatlonistka, která je právě uprostřed intenzivní přípravy na novou biatlonovou sezónu.

Celou komunikaci včetně námětu, kreativy a samotné exekuce pro Hamé kompletně zajistila digitální agentura Peppermint. „Naším cílem bylo ukázat, že biatlon není pouze těch pár krásných momentů v televizi, ale celoroční dřina,” říká Klára Muranová, digital content manažerka Peppermintu. „Věříme, že fanoušky bude pohled do zákulisí biatlonu bavit a že biatlon jako klíčové téma komunikace Hamé pomůžeme ještě více dostat k lidem.”

Hamé hlavním partnerem českého biatlonu

Hamé je hlavním partnerem českého biatlonu již od roku 2013. Od té doby realizovalo několik reklamních kampaní s českými biatlonovými reprezentanty s využitím kompletního marketingového mixu, včetně televizních spotů, outdoor reklamy a online projektů. Firma také již dvakrát vyhlásila speciální cenu pro nejlepšího střelce v závodech českého poháru mezi dorostenci a dorostenkami. Více informací na www.fandimebiatlonu.cz