Hamé prodloužilo partnerství s biatlonem

Hamé uzavřelo dohodu s Českým svazem biatlonu a zůstane až do roku 2022 hlavním partnerem českého biatlonu, kterým je již od roku 2013. Na pokračování hlavního partnerství v dalším období se nyní Hamé domluvilo nově i se slovenským biatlonovým svazem.

Nebylo nad čím váhat, český i slovenský biatlon chceme jako hlavní partner podporovat i nadále. Již minimálně pět let má český biatlon výborné sportovní výsledky a neuvěřitelně narostla i popularita tohoto zimního sportu. Domluvili jsme se poměrně rychle i na tom, že podmínky pro biatlonový svaz proti předchozímu období ještě vylepšíme,“ řekl generální ředitel Hamé Martin Štrupl. Upozornil dále, že tento sport je hodně populární v zemích, které jsou důležitými trhy Hamé. „Také slovenský biatlon se v této sezóně výsledkově výrazně zvednul a půjde jistě i díky tamní velké tradici a zapálenosti lidí. Biatlon se v posledních letech stal svým způsobem symbolem aktivního životního stylu a právě tento moderní způsob odpovídá současnému zaměření našeho sortimentu. Aktivní životní styl chceme dlouhodobě podporovat a věříme, že s naší podporou bude český i slovenský biatlon úspěšný také do budoucna,“ doplnil Štrupl.

Prezident Českého svazu biatlonu Jiří Hamza k dohodě řekl: „Jsem rád, že tak známá a významná firma jako Hamé s námi bude pokračovat. Nezastírám, že jsme měli i další nabídky, ale řídíme se zásadou, že chceme i nadále spolupracovat s našimi dosavadními partnery. Oni stáli u vzestupu českého biatlonu, oni si zaslouží být při jeho úspěších. Věřím, že společně i s podporou Hamé a dalších partnerů, ještě neřekl český biatlon poslední slovo a že se dočkáme ještě dalších medailí, třeba ze světového poháru nebo mistrovství světa, které bude, jak věřím, Nové Město v dohledné době znovu hostit,“ uzavřel prezident Jiří Hamza.