Hamé zvoleno do desítky nejobdivovanějších firem v Česku

Společnost Hamé se letos zařadila mezi nejlépe hodnocené firmy v žebříčku "100 obdivovaných firem České republiky roku 2017". Umístila se na celkovém sedmém místě, což je   oproti loňsku zlepšení ještě o jednu příčku. Mezi firmami sídlícími ve Zlínském kraji  dopadlo Hamé vůbec nejlépe.

Více informací

Růst tržeb v roce 2016

Meziročním nárůstem tržeb o 139 milionů korun v roce 2016 se může pochlubit Hamé. Celá skupina tohoto tradičního českého výrobce trvanlivých i chlazených potravin vloni navýšila své výnosy o 2,7 % a čisté tržby tak dosáhly 5,231 miliardy Kč.  Jde o čisté tržby očištěné od bonusů a trade marketingu.  

Více informací

Hamé prodloužilo partnerství s biatlonem

Hamé uzavřelo dohodu s Českým svazem biatlonu a zůstane až do roku 2022 hlavním partnerem českého biatlonu, kterým je již od roku 2013. Na pokračování hlavního partnerství v dalším období se nyní Hamé domluvilo nově i se slovenským biatlonovým svazem.  

Více informací

Hamka v Kunovicích přivítala 300 000. zákazníka

Reprezentační prodejna Hamka slaví kulaté jubileum. V Kunovicích dnes přivítala 300 000. zákazníka Hamek v Česku.

Více informací

Novinky pro rychlé a snadné vaření

Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku a užívejte si více času s rodinou. Poradíme vám, jak na to.

Více informací

Značka Hamé oceněna potřetí v řadě jako Superbrands

Hamé stejně jako v letech 2015 a 2016 obdrželo prestižní cenu Czech Superbrands 2017.

Více informací

Hamé fandilo biatlonu přímo ve Vysočina Aréně

Na prosincovém světovém poháru v biatlonu v  Novém Městě na Moravě fanoušky potěšilo Hamé, které je hlavním partnerem českého biatlonu. V novém občerstvovacím prostoru vedle tribun Vysočina arény Hamé zřídilo fotokoutek s biatlonovou puškou a vtipnými rekvizitami a po všechny čtyři dny takna stánku této české potravinářské firmy probíhala také soutěž o originální čepice české biatlonové reprezentace.

Více informací