Hamé na Mikuláše potěšilo dětské pacienty v Uherskohradišťské nemocnici

Mikuláš spolu s čerty a anděly navštívili  v pondělí  5.12. 2016 dětské oddělení Uherskohradišťské nemocnice.

Více informací

Bezlepkové produkty zmizely z pultů

Více než tisícovku zájemců přilákal tradiční předvánoční bezlepkový trh, který se uskutečnil v neděli 27. listopadu v Toulcově dvoře v Praze. Každoročně jej pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu a své výrobky na něm nabídlo více než čtyři desítky z celé země, například Hamé nebo Extrudo.

Více informací

Úspěch v soutěži Česká značka 2016

Hamé je opravdovou tradiční českou značkou. Dalším dokladem tohoto faktu je úspěch kunovické firmy v soutěži Česká značka 2016, kterou uspořádalo sdružení  Czech Top 100. V rozsáhlém průzkumu mezi veřejností skončilo Hamé v konkurenci desítek značek  jako třetí nejvíce tradiční česká značka.

Více informací

Začíná biatlonová sezóna, fanděte s námi českému týmu

Tradičně ve švédském Östersundu začíná nová biatlonová sezóna 2016-2017. Hamé je i pro tuto sezónu hlavním partnerem českého biatlonu a výrazně tak podporuje úspěchy českého sportu.

Více informací

Pomazánka EasySandwich získala ocenění na veletrhu PLMA v Chicagu

Trvanlivá Brazilská pomazánka s paprikou z řady EasySandwich od Hamé byla oceněna v kategorii Novinka roku 2016 na Mezinárodním veletrhu privátních značek (PLMA) v Chicagu.

Více informací

Vyhrajte vstupenky na světový biatlon v Nové Městě na Moravě

Vtělit se do kůže našich reprezentantů nyní mohou všichni biatlonoví fanoušci. Těsně před startem nové biatlonové sezóny totiž Hamé znovu rozjelo velkou online soutěž Miřte na zlatou.

Více informací

Hamé darovalo v rámci Národní potravinové sbírky více než 15 000 Hamánků

Zhruba 15 500 ks masozeleninových kojeneckých výživ Hamánek daruje Potravinové bance ve Zlínském kraji společnost Hamé, která v tomto regionu přímo sídlí.

Více informací