Značka Hamé oceněna potřetí v řadě jako Superbrands

Hamé stejně jako v letech 2015 a 2016 obdrželo prestižní cenu Czech Superbrands 2017.

Více informací

Hamé fandilo biatlonu přímo ve Vysočina Aréně

Na prosincovém světovém poháru v biatlonu v  Novém Městě na Moravě fanoušky potěšilo Hamé, které je hlavním partnerem českého biatlonu. V novém občerstvovacím prostoru vedle tribun Vysočina arény Hamé zřídilo fotokoutek s biatlonovou puškou a vtipnými rekvizitami a po všechny čtyři dny takna stánku této české potravinářské firmy probíhala také soutěž o originální čepice české biatlonové reprezentace.

Více informací

Hamé na Mikuláše potěšilo dětské pacienty v Uherskohradišťské nemocnici

Mikuláš spolu s čerty a anděly navštívili  v pondělí  5.12. 2016 dětské oddělení Uherskohradišťské nemocnice.

Více informací

Bezlepkové produkty zmizely z pultů

Více než tisícovku zájemců přilákal tradiční předvánoční bezlepkový trh, který se uskutečnil v neděli 27. listopadu v Toulcově dvoře v Praze. Každoročně jej pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu a své výrobky na něm nabídlo více než čtyři desítky z celé země, například Hamé nebo Extrudo.

Více informací

Úspěch v soutěži Česká značka 2016

Hamé je opravdovou tradiční českou značkou. Dalším dokladem tohoto faktu je úspěch kunovické firmy v soutěži Česká značka 2016, kterou uspořádalo sdružení  Czech Top 100. V rozsáhlém průzkumu mezi veřejností skončilo Hamé v konkurenci desítek značek  jako třetí nejvíce tradiční česká značka.

Více informací

Začíná biatlonová sezóna, fanděte s námi českému týmu

Tradičně ve švédském Östersundu začíná nová biatlonová sezóna 2016-2017. Hamé je i pro tuto sezónu hlavním partnerem českého biatlonu a výrazně tak podporuje úspěchy českého sportu.

Více informací

Pomazánka EasySandwich získala ocenění na veletrhu PLMA v Chicagu

Trvanlivá Brazilská pomazánka s paprikou z řady EasySandwich od Hamé byla oceněna v kategorii Novinka roku 2016 na Mezinárodním veletrhu privátních značek (PLMA) v Chicagu.

Více informací