Závod Hamé v Bzenci na Hodonínsku, který se specializuje na zpracování zeleniny, vyrobil letos v létě téměř 13 000 tun sterilovaných okurek, neboli 13 122 350 sklenic tohoto výrobku. V období vrcholu sezóny tak pracovníci závodu v průměru denně naplnili 270 000 sklenic okurek. Společnost tak znovu potvrdila svou pozici největšího tuzemského producenta této křupavé delikatesy.
Více informacíHamé začalo zpracovávat kysané zelí ve svém závodě Slovácká Fruta v Kunovicích. V něm se kysané zelí vyrábí již 90 let, a to od roku 1925.
Více informacíJak se vyrábí kysané zelí? U nás tradičně - podobně, jako to dělávaly naše babičky.
Více informacíVíce informací
Hanácká metropole se může pochlubit dalším prvenstvím.
Více informacíÚžasnou sobotu plnou dobrodružství a zábavy prožili malí návštěvníci spolu se svými rodiči u Galerie Butovice.
Více informacíVíce informací