Nalovte si z nabídky rybích pomazánek od Hamé!

Vyznáváte zdravý životní styl, ale nemáte čas rybařit? Nevadí. My pro vás máme ten správný proviant - nové rybí pomazánky od Hamé. Hodí se všude tam, kde není čas ani prostor na složitou přípravu jídla. Na snídaně, svačiny, při cestování - sbalíte je do batohu a o jídlo je postaráno.

Více informací

Vydařená dětská akce v Kunovicích

Na Dětském dnu s Hamé v kunovickém areálu Jízdy králů si parádní zábavu užila téměř tisícovka dětí. Jako bonus získaly podpis nebo společnou fotku s biatlonovými reprezentanty a Jakubem Vágnerem.

Více informací

Úspěch u spotřebitelů

V letošním ročníku “Volba spotřebitelů 2019 – Nejlepší novinka“ jsme vyhráli ve dvou kategoriích!

Více informací

Český biatlon má své nejlepší střelce

Biatlonisté Tereza Voborníková z Jilemnice a Ondřej Mánek z SKP Kornspitz a se stali vítězi 5. ročníku ceny Hamé o nejlepší střelkyni a střelce v kategorii dorost. V konkurenci více než 160 dorostenek a dorostenců z celé republiky si vítězství vystříleli na 24 respektive 26 střeleckých položkách během devíti biatlonových závodů Českého poháru sezóny 2018/2019.

Více informací

Hamé bude měřit využití energií v Kunovicích a Babicích

Dva tradiční potravinářské závody, v Babicích a Kunovicích, udělaly významný krok k maximálnímu zefektivnění využívání energií a dalších médií ve výrobě.  Společnost ČEZ ESCO do obou závodů letos díky vzájemné dohodě zavede nejmodernější energetický management.   Závody v Babicích i Kunovicích jsou od loňska součástí skupiny výrobně – distribučního řetězce Orkla Foods Česko a Slovensko, které tvoří integrující se české potravinářské společnosti Hamé a Vitana.

Více informací

Máte napilno a nestíháte si uvařit? Sáhněte po hotovkách od Hamé!

Jak se v každodenním zběsilém tempu najíst zdravě, levně a ještě navíc chutně? Nejefektivnější je takzvané „krabičkování“, čili domácí příprava jídla předem. Jenže ruku na srdce: kdo má každodenně energii si po příchodu z práce nebo školy vařit na další den? Mnozí z nás drahocenný čas nechtějí věnovat kuchyni a raději si zajdou na oběd či večeři do restaurace nebo si nechají jídlo přivézt až domů. Jenže to dovede ve výsledku pořádně zatížit peněženku. Jak z toho ven? Na našem trhu se naštěstí prodávají vysoce kvalitní chlazená jídla, která skvěle chutnají, nevyžadují takřka žádnou přípravu a jsou cenově dostupná.

Více informací

Výrobek Hamé chilli omáčka - ostrá, slaná - nabídka pro spotřebitele

Reagujeme tímto na zjištění Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Slovenskej republiky, která při kontrole v listopadu loňského roku na Slovensku u jedné výrobní dávky  importního produktu Hamé chilli omáčka - ostrá, slaná  DMT 10.1.2021, identifikovala to, že obsahuje potravinářské přídatné látky E 110  a E124. Užití daných  látek  do některých kategorií potravin – mj. do těchto kořenících přípravků – není  na území Evropské unie od výroby po roce 2013 povoleno.

Více informací